زیر و بم های طراحی نمای ساختمان دو نبش

مقدمه

[irp posts=”3676″ name=”طراحی نمای ساختمان ساده و نکات پیرامون آن”]

هیچ حرفه ای را نمی توانید پیدا کنید که بدون چالش باشد. تمامی مشاغل و حرفه ها به نوعی با چالش های مختلف دست و پنجه نرم می کنند. معماران و طراحان نیز در شغل و حرفه خود از این دست چالش ها کم ندارند. یکی از چالش های پیش رو برای معماران و طراحان نمای ساختمان، طراحی نمای ساختمان دو نبش است. ساختمان هایی که در نبش یک محله قرار دارند ساختمان هایی هستند که از دو وجه مختلف دارای نما و چشم انداز می باشند و به میزان بیشتری در معرض دید قرار دارند بنابراین کار طراحان کمی سخت خواهد شد چرا که باید به فکر نمای دوم نیز باشند. هرچند که این دو نما گاهی اوقات به طور یک دست و یکپارچه طراحی می شود اما گاهی اوقات نیز نیازمند به صرف وقت و فکر بیشتری از سمت طراح است.

طراحی نمای ساختمان دو نبش قلق های خاص خود را دارد که در ادامه به شما خواهیم گفت. بنابراین اگر می خواهید سر از فوت و فن های طراحی نمای ساختمان دو نبش در بیاورید در ادامه با آتلیه طراحی و معماری ساختمان آریاز دیزاین همراه شوید.

 

طراحی نمای ساختمان دو نبش آریاز دیزاین

طراحی نمای ساختمان دو نبش تاثیر بالایی در چشم انداز شهری دارد

 

هزینه طراحی نمای ساختمان دو نبش

[irp posts=”3420″ name=”نحوه محاسبه قیمت طراحی نما”]

پیش از هر چیز باید گفت که هزینه ی طراحی ساختمان دو نبش فارغ از اینکه چه سبکی از طراحی نمای ساختمان روی آن پیاده سازی شود، از طراحی نمای ساختمان های عادی بیشتر خواهد بود دلیل آن هم واضح و روشن است؛ وجود جزئیات بیشتر در نما که قاعدتا زمان و انرژی فکری بیشتری را از معمار خواهد گرفت. بنابراین طبیعی ست که قیمت طراحی نما در ساختمان های دو نبش بیشتر باشد. گاهی اوقات ساختمان هایی که در نبش قرار گرفته اند ساختمان هایی با کاربری خاص و مهم هستند و این موضوع حساسیت طراحی نما را بیش از پیش بالا خواهد برد.

یکی از مهمترین مواردی که حساسیت طراحی نما در ساختمان های دو نبش را بالا می برد اهمیت نمای ساختمان در ارزش گذاری ملک است. ساختمان های دو نبش به خودی خود طرفداران زیادی دارند و اصطلاحا مشتریان زیادی پای آن خوابیده اند اما نکته ای که می توان به واسطه ی آن ارزش ملک را بالاتر برد نمای ساختمان است. بنابراین هرچه سازنده توان فکری و هنری بیشتری روی طراحی نمای ساختمان دو نبش بگذارد می تواند واحدهای آن ساختمان را به قیمت بهتری به فروش برساند و طبیعتا سود بیشتری حاصل نماید. بنابراین طراحی نمای ساختمان دو نبش را باید جدی گرفت و در هزینه هایی که بابت آن صرف می شود دست و دلباز تر عمل کرد چرا که در نهایت به نفع سازنده خواهد بود. به عنوان مثال اگر نیاز است از متریال خاصی برای زیبا سازی بیشتر نما استفاده شود بهتر است متریال دیگری را به خاطر قیمت ارزان جایگزین متریال قبلی نکنید. چرا که ممکن است در اینگونه مواقع زیبایی نمای ساختمان به طور کلی زیر سوال برود.

[irp posts=”3236″ name=”متریال های نوین نما سازی”]

نمای سنگی ساختمان دو نبش آریاز دیزاین

نمای سنگی ساختمان دو نبش

 

طراحی نمای ساختمان دو نبش؛ کلاسیک یا مدرن؟

 

نمای کلاسیک بهتر است یا نمای مدرن؛ عده ی زیادی از صاحب نظران در حوزه ی معماری و طراحی نمای ساختمان بر این باورند که طراحی نمای ساختمان دو نبش نباید در قالب طراحی نمای مدرن اجرا شود. هر چند که دلیل پافشاری آن ها روی این موضوع مشخص نیست اما می توان حدس هایی زد که چرا آن ها این عقیده را دارند.

ساختمان های دو نبش دارای عرض و پهنای بیشتری نسبت به ساختمان های معمولی هستند بنابراین اجرای جزئیات بیشتر روی این ساختمان ها قطعا جلوه ی جذاب تری به نمای ساختمان خواهد داد. نماهای مدرن جزئیات زیادی ندارند و نمی توان مانور زیادی روی نمای آن ها داد. بنابراین پیاده سازی آن ها در ساختمان های دو نبش امری چندان منطقی نیست.

طراحی نمای کلاسیک یا رومی در ساختمان های دو نبش می تواند جلوه ی زیباتری از ساختمان را به نمایش بگذارید و به تبع آن ارزش ملک را افزایش دهد. بنابراین اگر می خواهید ساختمانی با نمای باشکوه، لاکچری و چشمگیر داشته باشید اجرای نمای کلاسیک یا نهایتا یک نمای ترکیبی روی آن بهترین ایده است. با این حال بسیاری از ساختمان های دو نبش با معماری مدرن طراحی می شوند و در عین سادگی جذابیت خاصی را با خود همراه دارند.

 

سبک کلاسیک در طراحی نمای ساختمان دو نبش آریاز دیزاین

سبک کلاسیک در طراحی نمای ساختمان دو نبش

 

اهمیت طراحی نمای ساختمان دو نبش

[irp posts=”2752″ name=”اهمیت نمای ساختمان”]

شاید تصور کنید ساختمان دو نبش هم مانند سایر ساختمان ها است و می توان نمای آن را به مشابه ساختمان های دیگر طراحی کرد. یا اینکه چرا باید به طراحی نمای ساختمان دو نبش اهمیت بیشتری بدهیم؟

دلیل این موضوع کاملا روشن است. به این دلیل که ساختمان دو نبش از دو جهت متفاوت دارای چشم انداز می باشد و بسیار با شکوه تر از سایر ساختمان های یک معبر به نظر می رسد. بنابراین طبیعی ست که طراحان مانور بیشتری روی نمای آن بدهند.

نبش یک کوچه یا خیابان دقیقا تقاطع دو خیابان با یکدیگر است بنابراین به میزان بسیار بیشتری در معرض دید خواهد بود. پس به عنوان یک طراح فراموش نکنید که طراحی شما در مورد ساختمان های دو نبش باید جلوه ی بیشتری داشته باشد تا در نهایت کار شما زیباتر دیده شود.

 

ساختمان های دو نبش در معرض دید آریاز دیزاین

ساختمان های دو نبش در معرض دید بیشتری قرار دارند

 

طراحی نمای ساختمان دو نبش تاثیر بیشتری روی معماری منطقه دارد

 

دلیل اینکه ساختمان های دو نبش در زمین های گران تری ساخته می شوند در واقع این است که این ساختمان ها موقعیت جغرافیایی بهتری نسبت به سایر ساختمان ها دارند. بنابراین طبیعی است که به میزان چشم انداز و دسترسی بهتر و بیشتری که به مناطق اطراف دارند، قیمتی گران تر نیز داشته باشند. بنابراین از همین نکته معلوم می شود که ساختمان های دو نبش در یک منطقه همچون یک نگین می درخشند.  افرادی که در حال عبور و مرور در معابر هستند به اولین چیزی که نگاه می کنند نمای ساختمان های دو نبش است دلیل آن هم وسعت نمای آنهاست. بنابراین شما یک شانس دارید؛ یا با طراحی زیبا و خارق العاده ی خود تاثیری مثبت روی دیدگاه عابرین بگذارید و یا با یک طراحی ضعیف موجب دلسرد شدن و بی توجهی آنها شوید.

پر واضح است که یک نمای جذاب می تواند سطح معماری و چشم اندازهای شهری را در یک منطقه بالا ببرد. بنابراین طراحی نمای ساختمان دو نبش می تواند ضامن بالا رفتن سطح جذابیت در چشم اندازهای شهری در یک منطقه ی خاص شود به نحوی که همه به هنگام آدرس دادن به این منطقه از آن ساختمان یاد کنند.

 

در طراحی نمای ساختمان دو نبش از چه متریال هایی استفاده می شود؟

 

از آنجایی که بهتر است نمای ساختمان دو نبش یک نمای کلاسیک یا ترکیبی باشد، می توان از متریال هایی همچون سنگ، کامپوزیت و ترمووود استفاده کرد. توصیه می شود که به عنوان یک طراح استفاده از ترمووود را در دستور کار خود قرار دهید. این متریال می تواند ظاهر و چشم انداز ساختمان دو نبش را به یک ساختمان با ابهت و شکیل تبدیل کند. استفاده از متریالی همچون سنگ در نمای ساختمان دو نبش ضروری است اما می توانید در کنار آن از ترمووود نیز استفاده کنید تا جذابیت های بصری نمای ساختمان را افزایش دهید و کمی خلاقانه عمل کنید. در نمای اغلب ساختمان های دو نبش از سنگ استفاده شده است اما کمتر ساختمانی ترمووود را در طراحی نمای این ساختمان ها به کار برده بنابراین سعی کنید کمی خلاقیت به خرج دهید و متریال های مختلف را با هم ترکیب کنید تا اثری هنری در نهایت خلق شود نه یک ساختمان ساده و بی روح.

 

چگونه هزینه را در طراحی نمای ساختمان دو نبش کاهش دهیم؟

 

طراحی نمای مدرن شاید آن شکوه و ابهت طراحی نمای کلاسیک را به نمای ساختمان دو نبش ندهد اما می تواند نمایی شیک و زیبا برای ساختمان فراهم کند و هزینه ی کمتری را نیز به دنبال داشته باشد. برخی از سازندگان در عین حال که می خواهند نمای زیبایی در ساختمان پدیدار شود مایل به کاهش هزینه ها هستند. اینگونه مواقع نباید توقع جبروت و شکوه یک ساختمان با نمای رومی را داشته باشید اما با طراحی نمای مدرن می توانید بخش زیادی از هزینه ها را کاهش دهید. چرا که متریال های استفاده شده در نمای مدرن قیمت کمتری دارند و به تبع آن هزینه اجرای نمای ساختمان دو نبش کاهش پیدا خواهد کرد.

با این حال توصیه ما این است که اگر محدودیت بودجه ندارید سراغ طراحی های ترکیبی یا کلاسیک بروید چرا که طراحی کلاسیک دنیایی دیگر است.

 

اجرای سبک ترکیبی در ساختمان دو نبش-آریاز دیزاین

اجرای سبک ترکیبی در ساختمان دو نبش

 

نتیجه گیری

ساختمان های دو نبش از دو جهت دارای چشم انداز هستند و طبیعی ست که به میزان بیشتری در معرض دید قرار بگیرند. تعبیه یک نمای زیبا و هنرمندانه در ساختمان های دو نبش می تواند ارزش ملک را بیش از پیش افزایش دهد بنابراین سازندگان باید این موضوع را نیز مد نظر داشته باشند که نمای ساختمان می تواند روی قیمت فروش ملک تاثیر گذار باشد. برخی از سازندگان مایل به کاهش هزینه ها از جمله هزینه طراحی نمای ساختمان هستند، اما باید دقت داشت که این صرفه جویی در هزینه میتواند ارزش ملک را کاهش دهد.

طراحی نمای ساختمان دو نبش را باید معماران حرفه ای انجام دهند چرا که این طراحی از عهده هر طراح و معماری بر نخواهد آمد. ریزه کاری های طراحی نمای این ساختمان ها بیش از ساختمان های عادی است و نیاز به اجرای فوت و فن های خاص دارد. داشتن مهارت، تجربه و تبحر برای طراحان اینگونه ساختمان ها از جمله لازمه های یک طراحی حرفه ای و خلاقانه است.

 

[irp posts=”2867″ name=”طراحی نمای ساختمان تجاری”]

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *